14 January, 2013

Teed teistele head, tehakse sinule head

Selline hüüdlause iseloomustab meie lõppevat nädalat.
Reedel otsustasime minna suusatama ligidale Edmontoni Snow Valley suusanõlvale. Jorma teadis, et reede õhtul on mäepilet 10$, kodulehete uurides selgus tõsiasi, et mäele minek on võimalik lausa 5$ piletiga toidupanga kampaania raames. Piletikassas tuleb teha annetus, ükskõik mis koguses või väärtuses (meie viisime 0,87$ ja 0,50$ väärtuses toitu), ning mäepilet + suusavarustus + kiiver läksid kokku maksma 22$ ehk 17€, pole halb hind heateo eest:)
Mäel oli kaks lifti ja mõned laskumised, kokku suusatasime 6 km ühe tunni jooksul, samas poole maast võib liftisõidule kirjutada.
Kuna suusatamiseks mõeldud riided on Eestis, siis kiirelt komplekteeritud asendusriietus sooja ei hoidnud ning seega oli 1 tund piisav aeg hooaja esimeseks suusatamiseks.
Lumekahurid on suunatud otse liftidele.
Miks?

Õhtul olime Mareniga kahekesi, tegime filmiõhtu ja "küpsetasime" cookisid ;)
Before...

... and after.

Laupäeval käisime Mareniga vabatahtlikena Deep Freez'i festivalil abiks. Mind määrati minigolfiväljakule korda pidama, kuid peatselt nähti minu suurt potentsiaali ning saadeti Marenile liumäele appi :) Meie ülesanne oli laste ohutuse tagamine mäel. Kolm tundi möödus väga kiiresti, isegi külm ei jõudnud veel liiga teha.

Vabatahtlikud
Maren tööpostil



Ilutulestikku tehti I esimesel õhtul



Lume- ja jääkujud, jäähoki, uisutamine, liumägi, jääkeegel (curling?) jne jne

"Tööpäeva" lõpus oli hea poseerida, väravad kinni ja inimestest õhk puhas

Teel koju tegime pisikese õhtueine peatuse ja kogesime jälle - "tee head ning sinule tehakse head" lause paikapidavust. Olles lõpetanud söömise ja asudes lahkuma, astus meie juurde teenindaja ning ulatas meile 0.5 liitrise magustoidu. Neil oli kellegi tellimusega segadus tekkinud ja kas meie nüüd ei sooviks tasuta
Mint Oreo Blizzard Treat'i. Patt oleks olnud keelduda :)

Täna toimus lõpetamine ning vabatahtlike pidu. Järjekordselt oli võimalik süüa, elavat muusikat kuulata ning loosimises osaleda. Lisaks oli võimalik festivalilt mitte kasutatud toiduaineid, küpsetisi ning jooke osta. Ostsin 10$ eest suure hunniku apelsine (ostsin hiljuti mahlamasina), õunu ning juustu. Patt oleks olnud keelduda :)

Homme lähen puurtorni orientationile, tuleb 
näidata kursuste tõendid ning läbida narko ja alko test. Seega on lootust juba teisipäeval või kolmapäeval puurtornile tööle saada. Ja kui ei saa sinna puurtorni, siis on varuks järgmine ettevõte, kuhu oleme kutsutud osalema teisipäevasele orientationile . 
Ehk hetkel on kaks "otsa" soojad - CV'de laiali vedamine tasus vist ära? Eks seda näitab järgmine nädal...

No comments:

Post a Comment