10 January, 2013

Aktiivne puhkus

Oleme ennast siin Edmontonis mõnusasti sisse seadnud, niiet peale töö otsimise on aega jäänud ka muudele tegevustele, jätkan sealt kus pooleli jäime.
Reede õhtul, peale seda kui Mihkel läbis edukalt H2S koolituse, läksime me külla Triinule ja Harryle, et tähistada mõnusat reede õhtut. Laupäev möödus puhates, algselt oli plaan korraldada meie uues kodus väike pokkeri õhtu. Kuna aga meie korterikaaslased, kes pidid laupäeva varahommik puhkusele sõitma, suutsid oma lennukist maha jääda, oli meie plaan sellega rikutud ja tuli mõelda midagi uut.  Uueks plaaniks sai hokimängu külastus. Kogemus oli vahva, kuigi reegleid väga ei teadnud ja üldse oli see mu esimene hokimäng elus mida ma otsast lõpuni nägin. Seisuks jäi 5:0 Edmonton Oil Kingside kasuks, niiet meie võitsime ja boonuseks said kõik pealtvaatajad .... pizza kupongid.


Hinnad on krõbedad, näiteks 0.47l õlu  on u. 6€.

5 punktine võit tõi 5$ "pizza raha":)
NB: Kupong ei ole veel kasutust leidnud.
Peale mängu käisime ka söömas Route 99 Diner-is, mis oli kohe nagu päris dinner, mis paljudest filmidest ja seriaalidest tuttav ja kuhu ma olen juba ammu tahtnud minna, niiet igati plussis õhtu jälle :). 

Pühapäeval otsustasime olla kultuursed ja oma esimese Edmontoni muuseumi külastuse teha ja kuna nädalavahetustel saab ennem ühteteist ka poole odavamalt sisse Royal Alberta Museumisse, siis sinna me koos Triinu ja Harryga ka suundusime. Muuseum iseenesest oli tore, kuigi võrreldes Toronto omaga märgatavalt väiksem. 








Peale Royal muuseumi on meil veel plaan vähemalt nelja muuseumi külastada, niiet igav siin linnas küll ei hakka. Peale seda oli vaja teha ka väike poetuur, sest toit oli külmkapis otsakorral ja ka meie tuppa oli ühtteist veel vaja. 

Olin juba ammu mõtteid mõlgutanud sellel teemal, et Kanadas olles võiks teha asju millest Eestis küll mõtlesin, aga kahjuks tegudeni ei jõudnud. Seega otsisin kohti kus saaksin osaleda vabatahtlikuna. See nädalavahetus toimub Edmontonis selline üritus nagu Deep Freeze ja leidsin craiglist'ist, et sinna otsitakse vabatahtlikke ja panin ennast ja Mihklit kirja tänasele infoõhtule. Kuna aga olime päeval koos Jormaga, siis sai ka tema sinna kaasa meelitatud, niiet see nädalavahetus võib meid leida sellelt festivalilt. Mihkel tegeleb mini-golfiga, mina lastega liuväljal ja Jorma jookseb hokitulemustega väljaku ja tabloo vahet:). Saame tasuta süüa ja juua ning pühapäeva õhtul on kõigi vabatahtlike jaoks korraldatud ka pidu. Tundub tulevat vahva üritus, kus saame ka käe valgeks vabatahtlikuks olemisel ja eks siis peale seda paistab, on see meie jaoks või mitte.

No comments:

Post a Comment