15 January, 2013

Oil field Roughneck.

Minu uueks ametiks on tänasest puurtorni roughneck.
Tänane orientation lõppes meie (minu, Jorma ning meiega tööotsingul liitunud Harry) töölevõtmisega! Lepingud on sõlmitud ning homme, teisipäeva hommikul, on lend Rainbow Lake puurtorni laagrisse. Vahetused hakkavad toimuma 20/10 süsteemis - 20 päeva tööl ja siis 10 päeva puhkust. Seega kulus tööotsimisest kuni lepingu sõlmimiseni täpselt üks nädal! See on väga hea tulemus.
Peale lepingu sõlmimist saadeti meid proove andma ning üldfüüsilist testi tegema. Kahjuks võttis see kõik niipalju aega, et viimase varustuse (saapad, kindad jne) ostmine käis enam-vähem lennult, oleks tahtnud rohkem mõelda ning ringi uurida. Nüüd jääb ainult loota, et laagri jaoks midagi puudu ei oleks. Ilm lubab  külmaks minna, pühapäeval kuni -32C. Jõudu öövahetusele!

7 comments:

  1. Jõudu ja edu uuel positsioonil!
    Olete loonud lausa eesti esinduse naftaväljal
    maratoonarite tarkusest talvekülma vastu võin soovitada, et kui jäine tuul teeb liiga, siis ajaleht püksi.

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/1/13 12:04

    Hakkasin kohe uurima, et kes see Roughneck on. http://en.wikipedia.org/wiki/Roughneck - selle järgi lugedes said vist kõige ehedama töö peale :). Edu Mihkel!

    Janno

    ReplyDelete
  3. Tnx Janno väikese info lingi kohta. Roughneck vist sama positsioon, mida sa alguses vist arvasid, et saad :)Kui netti satud anna teada kuidas elu on ja tuleta meelde , et tark ei torma, enne kui kuskile ronima hakkad ;)
    PS. Loodan, et sa oma villaseid sokke maha ei jätnud.

    ReplyDelete
  4. Tänud!
    Antud töökoht on tõesti see mida sihtisin, see lihtsalt ainuke positsioon kuhu algajat/rookie võetakse.
    Esimene vahetus tehtud, elus ja terve.

    ReplyDelete
  5. Anonymous20/1/13 07:29

    Füüsilise tööga tuleb meelde üks Brooklyni silla lähedal asuv kelder telliskivimajas kus sai kive tassitud jms musklipumpamisvahendeid proovitud:)
    Teil seal ma mehhiklasi on?
    Ega muud kui jõudu!
    Markus

    ReplyDelete
  6. Ja-jah, antud tööd tehes tuli minulegi see väga hästi meelde. Esimesed päevad olid väga valusad, õnneks on valuvaigistid kaasas.
    Mehiklasi ei ole siin peaaegu üldse, täiesti vastupidine pilt USA'le. Isegi musti on kõvasti vähem, asiaate samas palju.

    ReplyDelete
  7. Kohe näha, et oleme elanud siidinäpu elu kui 10 a tagune kelder nii hästi kõigil meeles :). Mihkel kui tagasi tuled, oled "PÕKK" valmis ;)

    ReplyDelete