31 December, 2012

Vana aasta õhtu

Hetkel meil käimas veel seitse viimast tundi seda aastat, niiet viimane aeg selle aasta viimane postitus ära teha. Meie jaoks on see viimane aasta olnud väga põnev, aga kindlasti on järgmine aasta veel põnevam, sest oleme ju alles alguses meie Kanada seiklusega :).

Tänaseks meil olemas ka lõpuks päris oma tuba, kuhu kavatseme jääda seniks kuni Edmontonis oleme. Korterit jagame veel ühe paariga (mees on pärit Laosest ja naise juured on Ukrainas't:)) ning ruumi on meil piisavalt. Mina olen õnnelik selle üle, et meil oma eraldi wc ja vannituba ning Mihkel õnnelik garaazi üle, kus saame oma perevänni hoida. Samuti saime kaubapeale kaks jänkupoissi ning alles lapsendatud kiisu, kes hetkel veel väga arg ja väga ennast näidata meile ei taha. Üüriga oleme ka rahul niiet hetkel kõik super.

Ukraina jõulud on alles 06.01. ning seega kuusk ei lähe veel niipea kuhugi. 
George aka Felix aka ?
Vahepeal oli meil ka selline suursündmus nagu Mihkli sünnipäev, mida siis saigi tähistatud kolimise tähe all ja järgmisel päeval kutsusime kõik eestlased ka Filthy Mcnasty'sse tähistama, kus sai kokku lüüa õlleklaase ja süüa vürtsikaid kanatiibu. Hiljem maabusime Triinu ja Harry juurde, kus sai maha peetud ka väike bowlingi turnament wii'ga, niiet igati tore õhtu oli. Mihkel tegi ka endale sünnipäevakingi, nimelt käis ta oma sünnipäeval tegemas Alberta juhilubade jaoks teooriaeksamit ja läbis selle positiivse tulemusega. Nüüd on vaja oodata kuni tema eesti juhiload õigeks tunnistatakse ja siis saabki minna juba sõidueksamit tegema.

Nüüd kui kodu olemas, siis saame rohkem keskenduda ka töö otsimisele. Mihkel läheb see nädal tegema oma vajalikke kursusi, millest ta võib ise täpsemalt kirjutada ja mina siis hakkan internetis töökuulutusi tuulama. Eile tegelikult sai ka juba käidud ühel tööintervjuul, aga palju panuseid ma selleele ei paneks, sest tegemist ikkagi oli minu esimese inglisekeelse tööintervjuuga ja kuna kohaks oli ettekandjatöö, siis nad otsivad väga outgoing and bubbly personalityt, mida minu kohta just väga öelda ei saa :).

Vana aasta ärasaatmiseks lähme me külla Jormale ja Rainile, kes elavad hostelis, sest seal peaks mingi pidu toimuma ja keskööks võtame suuna downtowni, kus peaks toimuma 10minutiline ilutulestik :)

Hetkel siis veel meeleolukat Vana aasta lõppu meie poolt!

Update

Nagu plaanitult läksime külla hostelisse, sõime-jõime ning läksime jõekaldale Edmontoni ilutulestikku jälgima. Meie kaasavõetud vahuveinile pakkusid lahked neiud tänavalt lisaks muffeneid! Milline suurepärane komme:)

Peolaud :)

Edmonton, ilutulestik algab u. 5 minuti pärast.


No comments:

Post a Comment