14 December, 2012

Ja ongi aeg käes

Nii uskumatu kui see ka ei tundu, siis lendame me juba vähem kui 7 tunni pärast Eestist ära. Korteris ei ole hetkel ühtegi vaba põrandapinda, sest pakkimine käib suure hoolega ja meil selleks veel lausa neli tundi aega :). Meeleolu on hea ning kuna tempo on viimastel päevadel väga suur olnud, siis ei ole ükski muremõte veel hiilima tulnud, kuigi vahest tekib väike ärevus, sest tänasest oleme me mõlemad Mihkliga töötud ja ilma kindla tulevikuplaanita :P.
Asjaajamist on palju olnud, viimasel hetkel veel vahetasime raha, tegin rahvusvahelised juhiload, jagasime ära oma maist vara ja viisime oma kõige pisema pereliikme Bossa headesse kätesse minu vanemate juurde Nõmmele. Loodame, et ta pikka viha ei pea ning palju pahandust ei korralda nagu tal kombeks :). Lahkumispidusid on palju olnud ja kõik on väga toredad olnud, sest meil palju toetavaid sõpru ja pereliikmeid, kes meid tagasi ootama jäävad.
Lähen nüüd tagasi pakkima, aga kuna ma lubasin Mihklile, et teen ennem minekut vähemalt ühe postituse, siis siin see oli (ja veel ka minu elu esimene ;)). Tegelikult pidin kirjutama, miks me Kanadasse üldse lähme, aga see siis kunagi hiljem, kui me ise oleme ka targemad selles osas :D.

No comments:

Post a Comment