24 March, 2013

Meie tavaline elu

Olen saanud paar märkust selle kohta, et me ei ole oma blogi juba ammu täiendanud. Põhjus loomulikult ülimalt lihtne, nimelt ega meil hetkel midagi tarka kirjutada ei olegi. Kanadasse tulles oligi ju plaan esimesed kuud tööl käia ja seda me ka jõudsalt Mihkliga mõlemad teeme. Minul peale töölkäimise ka loomulikult tihe trennigraafik, et suveks ikka vormi saada :), niiet keskmiselt 5 korda nädalas võib mind sealt leida. Ootan ka juba väga millal meil lumi ära sulab, et saaks ka lõpuks vabas õhus jooksma minna. Lumega jah meil sellised naljakad lood, et alates hetkest kui Edmontoni saabusime on siin olnud lumi ja seda siiani, niiet ei kujutagi kohe ette seda linna ilma lumeta :). Viimane lumetorm ja sellega seotud avariid olid isegi eesti uudisekünnise suutnud ületada, niiet meil ikka tõeline Kanada kogemus.
Vabal ajal oleme ka tähistanud erinevaid tähtpäevi. Näiteks vastlapäeval käisime korralikult ikka kelgutamas (küll kilekottidega, sest ega meil ju kellelgi kelku polnud) ja sõime õiget vastlatoitu (Harry tehtud hernesuppi ja Triinu küpsetatud vastlakukleid). Valentinipäeval olime ilma meesteta, niiet tegime tüdrukuteõhtu rohke snäki ja filmivaatamisega. Samuti sai ka tähistatud Eesti Vabariigi aastapäeva, mis toimus siis meie jaoks hommikuse presidendikõnega ja kartulisalati söömisega. Triinuga oleme ka erinevaid põnevaid söögikohti külastanud ja ka paar korda kinos käinud, millega seoses soovitan filmi Chasing Ice, mida eriti võimas just kinos vaadata.  Niiet nii see elu meil siin vaikselt kulgeb suve poole, kus algab meie kolmekuune puhkusereis.
Lühike update tehtud niiet järgmise korrani. Ning alati ei peagi ise blogi kirjutama, sest kallid sõbrad teevad seda rasket tööd ka sinu eest. Soovitan lugeda Triinu postitust Edmontoni kohta, mis annab suurepärase ülevaate meie hetke kodulinnast ning Silveri postitust uustulnukatest, viisast ja kõigest muust (tervitan siinkohal Silverit).

Lõpetuseks ka väheke muusikat, nimelt käisin oma esimesel kantrikontserdil ja esinejaks oli minu jaoks küll uue, aga muidu väga tuntud artisti Eric Church-ga.

No comments:

Post a Comment